Mejä-harrastuksen perusteet 7.-9.5.2021


Aika: 7.-9.5.2021

Amerikancockerspanielit ry järjestää viikonloppukurssin

MEJÄ-HARRASTUKSEN PERUSTEET

Uuraisilla (40km Jyväskylästä) 7.-9.5.2021

Kurssi on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille, siis myös aloittelijoille, eli etukäteiskokemusta / -osaamista ei tarvita. Kurssilla käydään teoriaa ja perusteita mejä-harrastuksesta ja jäljen teosta ja päästään myös maastoon, jossa ryhmissä kouluttajan johdolla tehdään kullekin koirakolle harjoitusjälki.

Kurssipaikalla on majoitusmahdollisuus melko vaatimattomissa olosuhteissa, saunomaan ja uimaan pääsee myös. Kurssihinta sisältää majoituksen pe illasta su aamuun, ruokailut ( 2x aamupala, 1x lounas, 2x iltapala) sekä koulutuksen ja koulutusmateriaalit. Hinta sisältää yhden ihmisen ja yhden koiran osallistumisen. Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä.

Kouluttajina MEJÄ-toimikuntalaiset. Toimikunnasta löytyy kymmenien vuosien kokemus lajista.

Kurssille on rajoitettu osanotto, enintään 10 koirakkoa. Koronatilanteen salliessa ja koirakkopaikkojen ollessa täynnä kurssille voidaan ottaa koirattomia kurssilaisia.

Toimikunta seuraa koronarajoituksia ja kurssin peruuntuessa koronarajoitusten vuoksi, kurssimaksu palautetaan. Järjestäjällä on oikeus vähentää palautuksesta tapahtuman järjestämisestä jo aiheutuneet kustannukset.

Kurssimaksu 80€.

Ilmoittautuminen 1.4.2021 alkaen sekä lisätietoja sähköpostitse maarit.tuomi86@gmail.com

Maarit kuittaa ilmoittautumisesi ja antaa maksutiedot. Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun kurssimaksu on maksettu.