Jenkkipäivät Hartolassa


Aika: 24.-25.8.2019

Amerikancockerspanielit ry järjestää 24.-25.8.2019 Jenkkipäivät Hartolassa!


Lauantaina 24.8. on perinteisesti lokakuussa ollut Club Show, jossa tuomarina Merja Ylhäinen (kennel Candida's). Club Showssa on luokka myös lyhyessä turkissa oleville jenkeille ja ilmoittautumislomake löytyy TÄÄLTÄ.


Club Shown arvostelun jälkeen lauantaina on ohjelmassa Merja Ylhäisen luento aiheesta ”Jenkki ennen ja nyt – mihin olemme menossa?”.

Ilta on varattu rennolle yhdessäololle ja luvassa on muun muassa pientä ryhmätehtävää, jenkkiaiheisia tietysti.


Sunnuntaina 25.8. saamme heti aamusta ulkomuototuomari Arja Koskelon paikalle avaamaan amerikancockerspanielin rotumääritelmää. Jos haluat osallistua pelkästään tälle luennolle, se onnistuu hintaan 10€ (jäsenet) ja 20€ (ei-jäsenet). Ilmoittautumislinkki löytyy sivun alalaidasta.


Sunnuntaina tarjotaan myös mahdollisuus jalostustarkastukselle, puretaan lauantaina työstettyjä ryhmätehtäviä sekä perehdytään osallistujien kiinnostuksen mukaan eri lajeihin (vaihtoehtoina mejä, dobo sekä Junior Handler/näyttelyt).


Majoitus sekä ruokailut Linna-hotellissa heidän omien taksojen mukaisesti. Lisätietoja majoituksesta: https://linnahotelli.fi/majoitus/ HUOM! Myös asuntovaunulla tulo on mahdollista, ja sähköä on saatavilla 10 euron hintaan.


LISÄKSI Jenkkipäivien osallistumismaksun maksaneille Club Shown ilmoittautumiset - 50%!!

ILMOITTAUTUMISLOMAKE