Club Show ilmoittautumislomake 2021

Club Show 2021 ilmoittautumislomake


Club Show: Kangasala 11.9.2021 - ilmoittautumislomake

Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti lomakkeeseen. Ilmoittaja on vastuussa antamistaan tiedoista.

Ilmoittautumista ei hyväksytä ilman suoritettua ilmoittautumismaksua. Lomakkeen lopussa on kenttä, johon saa ladattua kopion maksukuitista. Ilmoittautumismaksut tilille: FI 33 5033 0320 0244 90 / Amerikancockerspanielit ry (viitteeksi viestikenttään teksti Club Show). Mikäli ilmoitat useampia koiria kerralla, voit suorittaa maksut kerralla ja kirjoittaa viestikenttään tiedon, mitä koiria maksettu summa koskee.
 

29.7.2021 Tiedote korona-tilanteesta: Näyttelytoimikunta seuraa aktiivisesti maamme koronaviruspandemian tilannetta. Siltä varalta, että valtakunnan rajat suljetaan, mutta Suomen pandemiatilanne ei tapahtuman turvallista järjestämistä estä, on kutsuttu kotimainen varatuomari. Päätös näyttelyn järjestämisestä tai perumisesta pyritään tekemään 27.8. mennessä. Mikäli näyttely päätetään perua, osanottomaksut palautetaan vähennettynä pankkikuluilla 5€/palautus viikon kuluessa perumisesta. Näyttelytoimikunta tekee voitavansa, jotta näyttely voidaan turvallisesti järjestää.

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.


Näyttelyilmoittautumiskaavakkeen on oltava lähetetty ja ilmoittautumismaksu maksettu viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautymisia ei oteta vastaan.

Vakuutan, että koirani on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti. Sitoudun noudattamaan Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita.