Etsii uutta kotia

Amerikancockerspanielin poika, synt.11. 2.2016. etsii nyt uutta loppuelämän kotia. Poika on rekisteröity, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Viiden maan valio joten näyttelyura nyt takana ja on lyhyessä turkissa, pojalle on suoritettu viralliset tutkimukset ja todettu terveeksi. Poika on luonteeltaan varauksellinen aluksi vieraiden seurassa, joten mielellään luovuttaisimme osaviin käsiin. Ujouden huolimatta hyvin fiksu kaveri, rakastaa lapsia, hyvin lempeä ja iloinen tapaus. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Mukaan tulee rekkari, EU passi, tuttu ruoka, tarvikkeet ja kasvattajan tuki.
Mielelläni kuulisin millainen koti tarjolla ja onko kokemusta koirista.

Kennel Glowtime / Nadja Mäkinen tavoittaa puhelimitse numerosta 0407534613 ark 18 jälkeen tai sähköpostitse nadja.heinola@gmail.com

 

 

Kasvattajalle palautunut 3.10.2018 syntynyt leikkaamaton uros.

Taavilla alkoi eroahdistus perheen muuton jälkeen ja menetettyään velipuolensa ei eroahdistukseen ole löytynyt keinoja, vaikka omistaja tehnyt töitä tiiviisti kouluttajan kanssa. Taavi ei tuhoa paikkoja eikä muutoin ole ongelmakoira, vain ulvominen ja haukkuminen omistajan perään on ongelmana.

Taavi on sisäsiisti suklaakuono, reipas ja tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Lenkillä ei ongelmia ja vedessäkin tykkää pulahtaa. Kirsikkaluomi ollut kerran, muutoin pysynyt terveenä. Hyvä ruokahalu. Lyhyessä turkissa.

Ensisijaisesti etsin kotia, jossa Taavilla olisi toinen koirakaveri, joka taitaisi yksinolon tai koti, jossa omistaja voisi pitää Taavia mukana tai olla kotona sen kanssa. Taavi on vielä nuori poika ja kaipaa toimintaa ja tekemistä, rakastaa olla kaikessa mukana, joten sohvaperunaksi siitä ei ole.

Ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota.

Hinta: 800e

Sijainti: Tampere

 

Yhteystiedot:

Jenna Tapiomaa

Jenna.tapiomaa@hotmail.com

 

Linkki jalostustietojärjestelmään

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI51431%2F18&R=167
 

 

Ilmoitukset Etsii uutta kotia -palstalle

Riikka Patana
puh. +358 40 963 7454
email: peltokangas.riikka (ät) gmail.com