Jenkki 4/17 ja muita lehtitoimikunnan uutisia

18.10.2017

Jenkki 4/2017 –lehti ilmestyy joulukuun alussa, ja se on tänä vuonna kokonaan värillinen! Lehden ehdoton deadline on su 29.10.2017, joten pyydämme toimittamaan kaikki materiaalit ajoissa osoitteeseen jenkkitoimitus@gmail.com

 

Onko sinulla talvi/jouluaiheisia kuvia jenkistäsi? Etsimme lehteen sopivaa kansikuvaa! Jos sinulla on isokokoisia, hyvälaatuisia kuvia, jotka ovat mielellään pystysuunnassa otettuja, otamme vastaan kansikuvaehdotuksia sähköpostitse toimituksen postiin. Huom! Mainitsethan valokuvaajan nimen ja laita otsikoksi ”kansikuvaehdotus”. Kuvia voidaan tarvittaessa käyttää myös jenkkiyhdistyksen seinäkalenterissa vuodelle 2018.

 

Erikoisnäyttelyssä menestyneiden koirien kuvia kaivataan lehteen. Tulosten yhteydessä julkaistaan kuvat luokkavoittajista, PU/PN – sijoittuneista, sekä loppukilpailuissa menestyneistä (ROP & VSP, ROP & VSP VET, ROP & VSP PENTU, ROP KASVATTAJA, Paras pää, Paras trimmaus). Koirasta voidaan toimittaa tarvittaessa joku muu kuin erikoisnäyttelyssä otettu valokuva, mikäli koirasta ei ole esimerkiksi otettu kuvaa tai ne ovat huonolaatuisia. Toivomme kuitenkin, että ensisijaisesti käytettäisi juuri erikoisnäyttelyssä otettuja kuvia, jos se vain on mahdollista. Jos haluat toimittaa koirastasi jonkun ”vaihtoehtoisen” kuvan, sen tulisi olla mahdollisimman tuore kuva koirasta, ja neutraali taustaltaan (esim. ei mielellään lumihangessa otettuja seisotuskuvia jne), jotta erkkarijutun yleisilme säilyisi mahdollisimman yhtenäisenä lehdessä.

 

Lehdessä on tilaa joulumainoksille, jos haluat oman joulutervehdyksesi mukaan lehteen, voi mainostilapaikat varata sähköpostilla. Mainoshinnasto: Koko aukeama 80,00 €, 1/1 sivu 50,00 €, 1/2 sivu 40,00 €, 1/3 sivu 30,00 €, 1/4 sivu = valiomainos 20,00 €. Jenkki 4/2017 –lehteen tulevassa materiaalissa tulee käyttää CMYK-väriasetuksia ja resoluution tulee olla 300. Lehti on kooltaan A4 eli 210 mm x 297 mm (+ympärillä 3mm leikkausvarat eli mainoksen kokonaiskoko on 216 mm x 303 mm). Muista huomioida, ettei ihan lähelle reunoja kannata laittaa tärkeitä tekstejä/kuvia etteivät ne vahingossa rajaudu pois. Suositeltu marginaali on n. 10 mm joka reunassa. Valmiit mainokset toimitetaan aina pdf-tiedostoina.

 

P.S. Oletko kiinnostunut lehden teosta? Haluatko olla mukana kehittämässä Jenkki –lehteä ja hankkimassa materiaalia lehteä varten? Lehtitoimikunta valmistautuu jo ensi vuoteen, jos haluat tulla mukaan hyvään tiimiimme työskentelemään Jenkki –lehden kanssa, ole yhteydessä päätoimittaja Saana Piriseen sähköpostitse jenkkitoimitus@gmail.com