Hallituksen kokous 1/2021 - tiedote

9.1.2021

Uusi hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa tälle vuodelle järjestäytymiskokoukseen etäyhteyden välityksellä. Toimihenkilöt ja toimikuntien kokoonpanot on päivitetty hallitus ja toimikunnat -sivulle. Toimikuntia voidaan täydentää vielä tarpeen mukaan jälkikäteen.

Alkuvuoden aikana on tarkoitus uudistaa yhdistyksen kotisivuja, ja tätä tehtävää hoitaa web- & sometoimikunta. Kesää kohti käynnistelemme myös alueellista toimintaa eri puolille Suomea, mikäli koronatilanne tämän sallii. Jos haluat omalle paikkakunnallesi jenkkitoimintaa, tai olet innokas olemaan mukana toiminnan järjestämisessä, olethan yhteydessä aluetoiminnan yhteyshenkilöön: Laura Pitkänen / laura.p.pitkanen@gmail.com

Hallitus keskusteli kevätkokouksen järjestämisestä, ja alustava päivämäärä kevätkokoukselle on 18.4.2021. Kokous pyritään järjestämään etäyhteyden välityksellä.

Vuoden Jenkki 2020 -kilpailuiden tulokset julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla 10.1.2021.

Hallitus kokoontuu säännöllisin väliajoin etäyhteyden välityksellä. Seuraava hallituksen kokous on 13.2.2021. Mikäli haluat jotain asioita hallituksen käsiteltäväksi, olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin.

-Hallitus

 

Muistutus jäsenmaksulaskuista!

Jäsenmaksulaskut on lähetetty kaikille yhdistyksen jäsenille 4.1.2021, laskun eräpäivä on 18.1.2021. Tarkistathan siis sähköpostisi, kiitos! Mikäli yhdistyksen tiedoissa ei ole jäsenen sähköpostiosoitetta, lasku lähetetään postitse lähipäivinä.

Jos jäsenmaksulasku ei ole tullut perille, tarkistathan sähköpostistasi ensin mm. roskaposti- ja tarjoukset -kansiot, sillä toisinaan viestit voivat ohjautua automaattisesti myös näihin kansioihin.

Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä suoraan jäsensihteeriimme. Jäsensihteeri on vaihtunut ja 1.1.2021 alkaen jäsensihteerinä toimii Heidi Kangas. Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteella heidi.kangas.home@gmail.com