Hallituksen kokous 4/2021 + kevätkokous -tiedote

27.4.2021

Hallituksen kokous 4/2021 + kevätkokous -tiedote

Hallitus kokoontui etäyhteyden välityksellä lauantaina 17.4.2021.

Kokouksessa käytiin läpi seuraavan päivän kevätkokousta ja työnjakoa mm. teknisen toteutuksen osalta. Hallituksen kokouksen jälkeen pidettiin harjoituskokous Zoomin välityksellä, johon kaikkien kevätkokoukseen ilmoittautuneiden oli mahdollista osallistua.

Toukokuun mejäkurssi järjestetään suunnitelmien mukaisesti, ja osallistujamäärä on rajoitettu valmiiksi, jotta kurssi voidaan järjestää koronaturvallisesti. Heinäkuun erikoisnäyttely pyritään järjestämään ensisijaisesti suunniteltuna ajankohtana. Olemme sen suhteen toiveikkaita, koska tapahtuma on ulkona järjestettävä ja tämän rodun tapahtumat ovat osallistujamääriltään aina maltillisia (osallistujamäärät kymmenissä, ei sadoissa henkilöissä). Näyttelypaikaksi valittiin Oulu, koska samaan aikaan pitäisi olla KV & NORD näyttely, mutta mikäli isot näyttelyt jouduttaisi perumaan, selvitämme, voiko erikoisnäyttelyn paikkakuntaa vaihtaa etelämmäksi. Seuraamme tiiviisti Kennelliiton ja AVI:n tiedotuksia tapahtumien järjestämiseen liittyen, ja tiedotamme jäsenistöä aina mahdollisimman reaaliaikaisesti.

Loppukeväälle/alkukesälle voisi olla mahdollista järjestää uusi webinaari, koska maaliskuussa järjestetty Juha Kareksen pitämä webinaari oli hyvä kokemus. Mahdollisia ideoita ja ehdotuksia aiheesta ja luennoitsijoista saa lähettää hallitukselle!

Kokouksessa keskusteltiin vanhojen ylimääräisten lehtien hyödyntämisestä, joita on jonkin verran yhdistyksen varastossa. Päätettiin, että tarjotaan kasvattajille mahdollisuutta pyytää lehtiä jaettavaksi uusille pennunostajilleen yhdistyksen esitteen kanssa. Asiasta on tulossa lisätietoa pian suoraan kasvattajille.

Yhdistyksen sivuilla oleva kasvattajalista uusitaan 1.5.2021, jotta lista saadaan ajantasalle. Luethan tiedotteen asiasta täältä.


Kevätkokous 2021

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin sunnuntaina 18.4.2021, ja kokoukseen oli mahdollista osallistua ensimmäistä kertaa myös etäyhteyden välityksellä. Kokouksen pöytäkirja liitteineen julkaistaan Jenkki 2/2021 –lehdessä.

Toiminnantarkastajan lausunnossa oli esitetty huomiota mm. pöytäkirjoista puuttuvien allekirjoitusten osalta. Puutteiden korjaus aloitettiin välittömästi toiminnantarkastajan lausunnon saapumisen jälkeen, mutta työ on vielä osittain kesken, joten päätös tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille siirrettiin tehtäväksi syyskokoukseen.

Kokouksessa täydennettiin hallituksen kokoonpanoa. Kahden vuoden hallituspaikoille valittiin Karita Kempas ja Sanni Ala-Uotila. Vajaa yhden vuoden paikalle valittiin Päivi Honkapää. Tervetuloa mukaan hallitukseen!

Seuraava hallituksen kokous pidetään 13.5.2021. Mikäli haluat jotain asioita hallituksen käsiteltäväksi, olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin