Trimmaajalistan päivitys

2.6.2022

Trimmaajalistan päivitys

Päivitämme yhdistyksen trimmaajalistaa kesäkuun aikana! Yhdistyksen kotisivuilla on tällä hetkellä vanhentunut trimmaajalista, joka tullaan poistamaan käytöstä ja korvaamaan täysin uudella listalla. 

Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus saada omat yhteystietonsa trimmaajalistalle veloituksetta! Toivomme, että lista auttaa jenkkien omistajia eri puolilla Suomea löytämään koirillensa rodunomaisen trimmaustavan tuntevaa trimmausapua. Mikäli yhdistyksen jäsenellä on oma yritys/toiminimi, saa ilmoitukseen laittaa oman yrityksensä nimen mukaan.

Lista julkaistaan kesäkuun puolivälissä. Lähetä tietosi uudelle listalle 15.6.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jenkkiyhdistys@gmail.com. Jatkossa lisäyspyynnöt ja mahdolliset päivitykset yhteystietoihin lähetetään samaan sähköpostiosoitteeseen.

Listalle tarvitaan seuraavat tiedot:
- Paikkakunta
- Oma nimi
- Haluamasi yhteystiedot
- Tarvittaessa lyhyt lisätieto trimmaukseen liittyen. Esim. ”vain jenkkien kotitrimmaukset / myös näyttelytrimmaukset onnistuvat”.

Jokainen trimmaaja huolehtii itse siitä, että omat yhteystiedot pysyvät ajan tasalla trimmaajalistalla.

Ei-jäsenillä on mahdollisuus lisätä tietonsa listalle hintaan 10€/vuosi, ole yhteydessä asiasta sähköpostilla jenkkiyhdistys@gmail.com

Trimmaajalistaa voidaan julkaista kotisivujen lisäksi yhdistyksen somekanavissa sekä Jenkki -lehdessä.