Kuvapyyntö juhlanumeroa varten

20.9.2020

Kuvapyyntö Amerikancockerspanielit ry:n juhlanumeroa varten

Yhdistyksen juhlavuoden kunniaksi Jenkki 4/2020 -julkaistaan värillisenä juhlanumerona. Vuonna 2010 julkaisimme 30-vuotisjuhlanumeron, joka sisälsi mm. yhdistyksen historiaa, rodun historiassa vaikuttaneita koiria sekä jenkkiharrastajien että kasvattajien mainoksia. Tavoitteenamme on koota yhtä upea lukupaketti myös 40-vuotisjuhlan kunniaksi.


Kuvapyyntö Top Producer -koirista

Juhlanumerossa esitellään uusimmat Top Producerit. Lista koirista, jotka täyttävät kriteerit:

UROKSET
Afire's Cover To Win
Afterglow Eugene
Afterglow Tokyo Joe
Fielgar Majestic Missile 
Heavenly Way's Made To Love
Heavenly Way's Touch Of Gold
KrisMyth Punch Adams
Statesman Trick Or Treat

NARTUT
Acadia's American Tale
Another Very Vigie Of Mac Paradise
Afire's Inez In Trouble
Afterglow Pearl Necklace
Exclamation Winter Kiss
Heavenly Way's Career Girl
Heavenly Way's To Destiny
KrisMyth Dream Performance
Serene Dream On Very Vigie 
Serene Summer Romance
Very Vigie Fame'ND Fortune

(Lista päivitetty 24.9.2020)


Pyydämme kaikkia listalla olevien koirien omistajia toimittamaan koirastaan painokelpoisen valokuvan (mahdollisimman suuri koko, mainitse myös kuvaaja) sähköpostitse osoitteeseen jenkkitoimitus@gmail.com viimeistään 1.11.2020 mennessä! Mainitse viestissä myös koiran omistajan ja kasvattajan nimet, sillä kaikkien osalta näitä tietoja ei ole KoiraNetissä saatavilla. 

Mikäli koirasi täyttää Top Producer -kriteerit (uroksella väh. 6, nartulla väh. 4 valiojälkeläistä, juniorititteleitä ei lasketa), mutta puuttuu listasta eikä sitä ole aikaisemmissa juhlanumeroissakaan julkaistu (v. 2000 ja 2010), ota yhteyttä jenkkitoimitus@gmail.com. Tiedot perustuvat KoiraNettiin, joten kaikista ulkomaisista valionarvoista ei toimikunnalla ole tietoa.Kuvapyyntö yhdistyksen näyttelyiden voittajakoirista

Juhlanumeroon kootaan mahdollisimman kattava kokoelma yhdistyksen erikoisnäyttelyiden ROP-VSP kuvia sekä Club Shown BIS-voittajien kuvia vuosien varrelta. Jos koirasi on ollut ROP amerikancockerspanieleiden erikoisnäyttelyssä, pyytäisimme koiran omistajaa toimittamaan ensisijaisesti ko. näyttelyn ROP-VSP kuvan juhlanumerossa julkaistavaksi. Jos koirasi on ollut BIS amerikancockerspanieleiden Club Showssa, pyytäisimme koiran omistajaa toimittamaan BIS-kuvan ko. näyttelystä. 

- Kuvat mahdollisimman suuressa koossa, mainitse myös kuvaajan nimi
- Kirjoita kuvan yhteyteen viestissä seuraavat tiedot: paikka ja aika, tuomarin nimi, koiran virallinen nimi (myös VSP:n osalta).
- Toimitus osoitteeseen jenkkitoimitus@gmail.com – otsikoithan viestisi selkeästi

Näyttelykuvat pyydetään toimittamaan jo viikkoa ennen virallista deadlinea, 25.10.2020 mennessä! Sen jälkeen yritämme täydentää puuttuvia kuvia vielä muiden valokuvaajien arkistoista, jotta saisimme juhlanumeroon mahdollisimman paljon kuvia.


Kiitämme jo etukäteen kaikkia koirien omistajia avusta juhlanumeron kokoamisessa! 

 

P.S. Muistathan myös mainostarjouksen