Hallituksen kokous 2/2021 - tiedote

13.2.2021

Hallituksen kokous 2/2021 – tiedote

Hallitus kokoontui etäyhteyden välityksellä lauantaina 13.2.2021. Ohessa muutamia asioita, joita käsiteltiin kokouksessa.

Kokouksessa keskusteltiin kevätkokouksesta, jolle on sovittu päivämääräksi 18.4.2021. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokous järjestetään etäkokouksena. Kokouskutsu julkaistaan Jenkki 1/2021 -lehdessä sekä yhdistyksen kotisivuilla. Kokousta edeltävänä päivänä pyritään järjestämään yhteinen testitilaisuus, jossa kaikki kokoukseen osallistuvat voivat halutessaan testata yhteyksien toimimista, jotta varsinainen kokous sujuisi mahdollisimman jouhevasti.

Hallituksessa on tällä hetkellä auki kaksi varsinaisen jäsenen paikkaa, jotka täytetään kevätkokouksessa. Etsimme hallitukseen mukaan innokkaita ihmisiä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä rotujärjestömme toimintaa eteenpäin. Mikäli haluat kuulla lisätietoja hallitustyöskentelystä, tai voisit olla kiinnostunut hallituspaikasta, olethan yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen! Aiempaa kokemusta hallitustyöskentelystä ei välttämättä tarvitse olla, vaan riittää, että olet kiinnostunut rotumme yhteisistä asioista ja sinulla on intoa olla mukana toiminnassa.

Amerikancockerspanieleiden PEVISA on voimassa 31.12.2021 saakka. Jalostustoimikunta selvittää, onko nykyisille PEVISA-ehdoille mahdollista anoa jatkoaikaa, koska se on ollut voimassa vasta 1.7.2020 alkaen. Jalostustoimikunta tiedottaa asiasta mahdollisimman pian. 

Jäsenmaksulaskut on lähetetty kaikille yhdistyksen jäsenille tammikuun alussa. Kokouksessa todettiin, että osa jäsenmaksuista on vielä maksamatta, ja kokouksen jälkeen näistä on lähetetty maksumuistutukset sähköpostitse. Muistathan maksaa jäsenmaksun mahdollisimman pian, sillä vuoden ensimmäinen Jenkki -lehti lähetetään vain jäsenmaksun maksaneille. Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua, tai sen kanssa on jotain epäselvyyksiä, voit olla yhteydessä jäsensihteeriimme: Heidi Kangas / heidi.kangas.home@gmail.com

Vuodelle 2021 on suunnitteilla joitakin tapahtumia, joiden päivämäärät kannattaa laittaa jo kalenteriin! MEJÄ-viikonloppukurssi Uuraisilla (40km Jyväskylästä) järjestetään 7.-9.5.2021. Erikoisnäyttely Oulussa järjestetään 10.7.2021. Seuraamme luonnollisesti koronatilannetta ja noudatamme viranomaisohjeita. 

Hallitus kokoontuu säännöllisin väliajoin etäyhteyden välityksellä. Seuraava hallituksen kokous on 13.3.2021. Mikäli haluat jotain asioita hallituksen käsiteltäväksi, olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin.

-Hallitus