Hallituksen kokous 3/2021 - tiedote

13.3.2021

Hallituksen kokous 3/2021 – tiedote

Hallitus kokoontui etäyhteyden välityksellä lauantaina 13.3.2021. 

Yhdistyksen talouden kannalta Jenkki -lehti on yksi merkittävimmistä kulueristä. Hallituksessa on käyty keskustelua alkuvuoden aikana, miten saisimme lehden kuluja pienemmäksi, jotta pystymme säilyttämään neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden. Lehden paino on kilpailutettu ja päädyimme vaihtamaan painon. Lehti ilmestyy tuttuun tapaan 4 kertaa vuodessa, tarkempi ilmestymisaikataulu julkaistaan pian kotisivuillamme. Lehti 1/2021 on työn alla ja se lähtee piakkoin painoon, lehdessä julkaistaan myös kevätkokouskutsu. 

Suomen Kennelliitto on lähestynyt rotujärjestöjä kysymällä, halutaanko rotujen esittelyä tai kuvia päivittää Kennelliiton ylläpitämällä hankikoira.fi -sivustolla. Suurimmilta osin jenkkien esittelyteksti on hyvä, mutta päätimme tehdä pientä päivitystä tekstiin ja kuviin. 

Hallituksen edellisessä kokouksessa käytiin keskustelua PEVISA-asiasta, sillä jenkkien nykyinen PEVISA on voimassa 31.12.2021 saakka. Päätimme edellisessä kokouksessa, että jalostustoimikunta selvittää, onko nykyisille PEVISA-ehdoille mahdollista anoa jatkoaikaa, koska se on ollut voimassa vasta 1.7.2020 alkaen. Lyhyen voimassaoloajan vuoksi emme voi vielä tietää, miten ehtojen tiukennus on vaikuttanut terveystuloksiin. Jäsenistön suunnalta tuli palautetta, että PEVISA-asia olisi hyvä tuoda käsiteltäväksi jo seuraavaan kevätkokoukseen. Palaute on huomioitu ja kiitämme jäsenistöä aktiivisuudesta asian suhteen! Nykyisen PEVISAn lyhyestä voimassaolosta ja tulosten seurannan puutteesta johtuen hallitus päätti, että ensisijainen vaihtoehtomme on jatkoajan anominen nykyisille PEVISA-ehdoille. Tiedotamme jäsenistöä PEVISA-asiaan liittyen heti, kun jotain tiedotettavaa on.

Kevätkokous järjestetään 18.4.2021 etäkokouksena. Selvitämme parhaillamme tekniikan osalta erilaisia vaihtoehtoja, ja julkaisemme tarkemmat tiedot kokouskutsussa. 

Amerikancockerspanielit ry järjestää webinaarin 27.3.2021, jossa luennoitsijana toimii Juha Kares, aiheena ” Koiran rakenne ja liikunta, rotukoirien jalostus sekä tulevaisuuden haasteet”. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraava hallituksen kokous pidetään lauantaina 17.4.2021. Mikäli haluat jotain asioita hallituksen käsiteltäväksi, olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin.

Mukavaa kevään odotusta kaikille! :-)

-Hallitus