Hallituksen kokoukset 8/2021 ja 9/2021 -tiedote

6.10.2021

Hallituksen kokoukset 8/2021 ja 9/2021 -tiedote

Etäkokous 25.8.2021

Kokous pidettiin pääasiassa Club Shown takia, sillä hallitus halusi tehdä viime hetken tilannekatsauksen, onko tapahtuma mahdollista järjestää koronaan liittyvien seikkojen takia. Tapahtuman järjestämiselle ei viranomaisten mukaan ollut esteitä, joten Club Show päätettiin järjestää.

Kokouksessa todettiin, että terveystutkimusten avustusrahaksi nimetty 400 € on nyt käytetty. Tämän vuoksi hallitus päätti jättää avustusrahan maksamisen toistaiseksi tauolle kokouspäivästä alkaen, ja asia käsitellään uudelleen syyskokouksen budjetin yhteydessä.

SuKoKa eli Suomen Koirankasvattajat ry on lähestynyt rotujärjestöjä tekemiensä valtuustoesitysten tiimoilta: Valtuustoesitys uudeksi kasvattajasitoumukseksi, Valtuustoesitys uudeksi koiranomistajan ja- haltijan perusohjeeksi, Valtuustoesitys koiran kauppaa ja sijoitusta koskevien sopimusten päätäntävallan siirtämistä Suomen Kennelliitto ry:n hallitukselta valtuustolla, Valtuustoesitys vakiosopimuslomake-nimen muutoksesta, Valtuustoesitys mallisopimustyöryhmän nimittämisestä, Valtuustoesitys voimassaolon jatkamisesta ja Valtuustoesitys hallituksen päätöksen kumoamiseksi. Hallitus keskusteli asiasta ja päätettiin, että Amerikancockerspanielit ry kannattaa SuKoKa:n valtuustoesityksiä.

Vuoden 2022 erikoisnäyttely on anottu ja hyväksytty: 9.7.2022 Kangasala.Etäkokous 29.9.2021

Kokouksessa keskusteltiin lähestyvästä syyskokouksesta (su 7.11.2021), ja sen yhteydessä järjestettävästä luustoon liittyvästä luennosta, jonka luennoitsijana toimii Anu Lappalainen. Luennolla painotetaan luustoon liittyviä asioita oman rotumme näkökulmasta, mutta se sopii myös muiden rotujen harrastajille. Luustoon liittyvät asiat ovat mm. lisääntyvien selkien kuvaamisen takia erittäin tärkeitä ja ajankohtaisia rotumme osalta.

Yhdistyksemme omat näyttelyt, eli erikoisnäyttely heinäkuussa ja Club Show syyskuussa olivat molemmat tulo/kulu-erittelyn osalta plusmerkkisiä, mikä on yhdistyksemme kannalta hieno asia. Kiitos kaikille näyttelyihin osallistuneille sekä järjestelyihin osallistuneille!

Yhdistyksen jäsen on tuonut hallitukselle käsiteltäväksi ehdotuksen, jossa toivotaan Vuoden Jenkki -kilpailuihin lisättäväksi ”Vuoden Harrastuskoira” ja ”Vuoden Rallytokojenkki” -kilpailuita, koska olemassa olevat kilpailut eivät vastaa enää nykypäivän harrastuslajeja toivotulla tavalla. Hallitus suhtautuu erittäin positiivisesti kaikkien eri lajien harrastajien tukemiseen ja kannustamiseen, ja olemme koonneet ”työryhmän” eri lajien harrastajista valmistelemaan sääntöjä uusiin kilpailuihin. Kiitos aktiivisuudesta asiassa!

Seuraava hallituksen kokous pidetään 20.10.2021 etäkokouksena. Mikäli haluat jotain asioita hallituksen käsiteltäväksi, olethan yhteydessä sihteeriin.

Hallitus