Vuoden Jenkki 2021 -kilpailut

12.12.2021

Vuoden Jenkki 2021 -kilpailut


Vuoden Näyttelyjenkki 2021

Vuoden aikana julkaistuissa Vuoden Näyttelyjenkki TOP-10 listauksissa on ollut mukana kaikki vuoden aikana näyttelyihin osallistuneet, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyt koirat. 

Virallisten pisteiden julkaisua varten tehdään loppuvuoden aikana koirien omistajatietojen tarkastus KoiraNetistä, ja omistajien jäsenyys tarkastetaan yhdistyksen jäsenrekisteristä.

Koiran tiedot ja omistajatiedot otetaan KoiraNetistä, ja jos siellä tiedoissa on virheitä tai omistajatieto ei ole julkinen, omistajan tulee ilmoittaa oikeat tiedot sähköpostilla osoitteeseen jenkkitulokset@gmail.com. Mikäli koiralla ei ole julkisia omistajatietoja eikä ilmoitusta omistajuudesta saada vuoden loppuun mennessä, koiran pisteitä ei voida laskea mukaan viralliseen listaukseen.

Vuoden Näyttelyjenkki -kilpailun säännöt.
 

4.8.2021 Hallitus tiedottaa: Vuoden Jenkki 2021 -kilpailut

Vuosi on edennyt jälleen harrastusrintamalla poikkeuksellisissa merkeissä. Valtaosassa lajeista kokeet ja kilpailut ovat pyörineet lähes koko vuoden melko normaalilla tavalla, mutta erityisesti näyttelyrintamalla aika on vielä poikkeuksellista, koska alkuvuodesta näyttelyitä ei ollut lainkaan ja suurin osa näyttelyistä on käyty ilman ryhmäkilpailuita. Tältä pohjalta hallitus on tehnyt päätöksen jatkaa viime vuoden linjaa Vuoden Jenkki 2021 -kilpailuiden osalta.  

Vuoden MEJÄ-, Agility-, TOKO- ja Monitoimijenkki -kilpailut käydään sellaisenaan ilman muutoksia.

Vuoden Näyttelyjenkki-kilpailut (Vuoden Näyttelyjenkki + Vuoden Veteraani) käydään seuraavin poikkeuksin: RYP- ja BIS-pisteitä ei lasketa vuodelle 2021 + Vuoden Pentu 2021 -kilpailua ei järjestetä.


Muut lajit

Kaikkien muiden lajien (agility, mejä, monitoimijenkki, toko) Vuoden Jenkki -kilpailuihin osallistuvat: lähetä koirasi tulokset 31.12.2021 mennessä osoitteeseen jenkkiyhdistys@gmail.com

Säännöt:

- Vuoden Agilityjenkki
- Vuoden Jälkijenkki
- Vuoden Monitoimijenkki
- Vuoden Tokojenkki