Tiedote: Hallituksen kokous 2/2022

16.3.2022

Hallituksen kokous 2/2022

Hallitus kokoontui etäkokouksen merkeissä 2.3.2022. Kokousta siirrettiin viikolla eteenpäin alkuperäisestä ajankohdasta aikatauluhaasteiden vuoksi.

Yhdistyksen sponsoreina vuonna 2022 jatkavat Mush, Nutrolin ja Findogs. Lisäksi YUUP sponsoroi yhdistyksen näyttelyitä (erikoisnäyttely ja Club Show). Olemme iloisia, että laadukkaista tuotteistaan tunnetut yritykset haluavat tehdä kanssamme yhteistyötä!

Yhdistyksen jäsenmaksulaskut vuodelle 2022 on lähetetty sähköpostitse tammikuun alussa. Maksamattomia jäsenmaksuja on toistaiseksi vielä reilusti. Vuoden ensimmäinen lehti lähtee pian painoon ja pikaisesti jäsenmaksunsa maksavat jäsenet ehtivät saada vielä lehden suoraan painosta. Maksamattomille jäsenille lähetetään vielä maksumuistutukset.

Yhdistyksen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 3.4.2022 klo 15 alkaen. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä, fyysisesti kokouspaikkana toimii Diabetesliiton toimisto, Näsilinnankatu 26, 7 krs, Tampere. Etäyhteydellä osallistuville tarjotaan myös äänestysmahdollisuus etänä. Kevätkokouskutsu julkaistaan pian kotisivuilla ja se lähetetään sähköpostitse kaikille jäsenille. Kokouskutsu julkaistaan myös lehdessä 1/2022. Kokouksessa käsitellään amerikancockerspanieleiden PEVISA. Yhdistyksen jäsenillä oli mahdollisuus tehdä omia esityksiä uudeksi PEVISA-esitykseksi 31.1.2022 mennessä, mutta yhtään esitystä ei toimitettu määräaikaan mennessä.

Erikoisnäyttely järjestään Kotka KV näyttelyn yhteydessä 19.6.2022, tuomarina Tarja Hovila. Ilmoittautuminen avataan pian. Club Show tullaan järjestämään syys-lokakuussa ja sopivan näyttelypaikan kartoittaminen on käynnissä. Tiedotamme jäsenistöä heti, kun paikka ja tuomari saadaan vahvistettua.

Yhdistyksen MEJÄ-mestaruuskoe järjestetään Multialla 22.5.2022, ilmoittautuminen alkaa 12.4.2022.

Hallitukselle esitettiin viime vuonna toiveita, että jenkkien nykyiset harrastuslajit huomioitaisi paremmin Vuoden Jenkki -kilpailuissa. Pyysimme lajien aktiiviharrastajia työstämään sääntöjä uusille kilpailuille. Hallitus hyväksyi Vuoden Jenkki -kilpailuihin kolme uutta kilpailua: Vuoden Harrastuskoira sekä Vuoden Rally-tokotulokas ja Vuoden Rally-jenkki. Sääntötiedostot ovat puhtaaksikirjoitettavana ja ne julkaistaan Jenkki 1/2022 lehdessä ja sen jälkeen myös yhdistyksen kotisivuilla. Kilpailut tulevat voimaan välittömästi.

Hallituksessa keskusteltiin mahdollisesta yhdistyksen tarjoamasta pentupaketista, jonka kasvattajat voisivat tilata pennunostajilleen. Asian pohdintaa ja mahdollista sisällön suunnittelua jatketaan hallituksessa, ja otamme myös kasvattajien kommentteja aiheesta vastaan.

Yhdistyksellä on suunnitelmissa järjestää Match Show toukokuun aikana Jyväskylän seudulla. Jos haluat olla mukana järjestämässä mätsäriä, olethan yhteydessä hallitukseen, kaikki apu on tervetullutta.

Muistutus terveyskyselyistä! Yhdistyksen terveyskyselyt muutettiin sähköiseen muotoon joulukuussa, ja toivomme lisää vastauksia kasvattajilta ja koirien omistajilta. Terveyskyselyt antavat tärkeää tietoa rotumme terveydestä ja tarvitsemme tuoretta tietoa tulevaa JTO-päivitystä varten.

Hallituksen seuraava kokous pidetään keskiviikkona 30.3.2022 etäyhteyden välityksellä.

- Hallitus