Etsimme uutta päätoimittajaa/toimitussihteeriä Jenkki -lehdelle!

26.4.2023

Etsimme uutta päätoimittajaa/toimitussihteeriä Jenkki -lehdelle!

Oletko kiinnostunut kehittämään Jenkki -lehteä eteenpäin? Haluaisitko ottaa vastuuta lehden sisällön suunnittelusta ja juttujen keräämisestä? Mikäli vastasit edeltäviin kysymyksiin KYLLÄ, voisit olla etsimämme uusi päätoimittaja/toimitussihteeri!

Päätoimittajan/toimitussihteerin ensisijaisena tehtävänä on lehden sisällön suunnittelu ja ideointi yhdessä lehtitoimikunnan kanssa. Kaikkea ei siis tarvitse tehdä itse, eikä juttuja tarvitse välttämättä edes itse kirjoittaa, vaan tärkeintä on osata pitää langat käsissä ja pysyä ajantasalla jenkkimaailman menosta.

Lehden sisällön suunnittelun lisäksi toivomme, että olisit valmis olemaan aktiivinen juttupyyntöjen eteenpäin lähettämisessä ja huolehtimaan siitä, että jutut saadaan kasaan ajallaan. Tarkempi työnjako voidaan sopia sen mukaan, mikä tuntuu luontevalta ja järkevältä, kunhan sopiva henkilö on löytynyt tehtävään. Paikka täytetään heti oikean ihmisen osuessa kohdalle.

Aiempi kokemus lehtitoimikuntatyöskentelystä ei ole välttämätöntä, sillä autamme uuden henkilön alkuun. Tärkeintä on, että uudella päätoimittajalla/toimitussihteerillä olisi intoa ja raikkaita ideoita, sekä riittävästi aikaa kalenterissa lehtihommille. Kaiken vaadittavan oppii kyllä tekemällä. 

Mikäli kiinnostuit päätoimittajan/toimitussihteerin pestistä ja haluaisit mukaan Jenkki -lehden toimikuntaan, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jenkkitoimitus@gmail.com