Erikoisnäyttely Kangasalla (siirretty)


Tuomariesittely
Tuomariesittely
Aika: 28.11.2020

Amerikancockerspanieleiden pääerikoisnäyttely
 

Erikoisnäyttelyn toimikunta tiedottaa 18.9.2020

Amerikancockerspanieleiden erikoisnäyttely järjestetään Kangasalla 28.11.2020. Näyttelyn tuomariksi on kutsuttu Lone Wandel, Tanska. Seuraamme jatkuvasti tapahtuma- ja matkustusrajoituksia, ja noudatamme näyttelyn aikaan voimassaolevia ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Turvallisuus on ensisijainen prioriteettimme.

Näyttelyn varatuomariksi on ystävällisesti lupautunut Satu Ylä-Mononen, Suomi. Hän tulee arvostelemaan erikoisnäyttelymme, mikäli alkuperäisen tuomarin saapuminen estyy. Tuomarinmuutos oikeuttaa näytteilleasettajat ilmoittautumismaksun palautukseen näyttelysääntöjen mukaisesti.

Mikäli näyttely jouduttaisi perumaan tapahtumarajoitusten vuoksi, näyttelytoimikunta palauttaa näytteilleasettajille mahdollisimman suuren osuuden ilmoittautumismaksuista.

Tervetuloa erikoisnäyttelyymme!

- Näyttelytoimikunta


Amerikancockerspanieleiden erikoisnäyttelyä ei voitu valitettavasti pitää alkuperäisen suunnitelman mukaisesti heinäkuussa, mutta näyttely on saatu siirrettyä marraskuulle. Uusi päivämäärä on 28.11.2020 ja näyttely järjestetään Kangasalla, Koirapalvelu Taidogas -hallissa. Tuomarina toimii alkuperäisen ilmoituksen mukaan Lone Wandel, Tanska (kennel Pointbreak).

Kaikki alkuperäiselle näyttelypäivämäärälle ilmoitetut koirat siirtyvät automaattisesti uudelle päivämäärälle. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse tiedote näyttelyn siirrosta sekä toimintaohjeet, mikäli on tarve vaihtaa esimerkiksi koiran luokkaa. 

Näyttely järjestetään viranomaisten linjausten ja Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Mahdollisista poikkeusjärjestelyistä tiedotetaan, kun näyttelyn aikaan voimassa olevat ohjeet ovat tiedossa.Tuomari: Lone Wandel, Tanska (Kennel Pointbreak)

Näyttelypaikan osoite: Koirapalvelu Taidogas, Aakkulantie 38, 36220 Kangasala

Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk), jälkeläisluokka ja Junior Handler –kilpailu.

 

Ilmoittautumiset 
- Ilmoittautumiset netissä www.showlink.fi TAI
- Postitse 25.10.2020 mennessä os. Päivi Honkapää, Suvirannantie 17, 19650 Joutsa 

Ilmoittautumiset 25.10.2020 mennessä:
- 39€
- 34€ saman om. 2. jne koira
- 30€ pennut ja veteraanit
- Junior handler 10€

Ilmoittautumiset 26.10.–1.11.2020 välisenä aikana VAIN netissä:
- 50€
- Junior Handler 10


Postitse ilmoittauduttaessa maksut tilille Amerikancockerspanielit ry / FI91 1492 3000 0023 75, BIC: NDEAFIHH.

Tiedustelut Päivi Honkapää, paivi.honkapaa(at)gmail.com

Järjestäjänä Amerikancockerspanielit ry