Pentuekysely kasvattajille

Kysely on tarkoitettu kasvattajille. Lomakkeen voi täyttää myös vanhoista pentueista, mikäli niiden tietoja ei ole jo lähetetty. Kasvattaja voi lisätä lomakkeeseen tietoa pentujen myöhemmästäkin terveydentilasta, mikäli siinä on jotakin mainittavaa ja omistajalta on tähän lupa.

Kyselyyn voi vastata joko nimettömänä tai koirien ja kasvattajan nimet täyttäen. Nimellä palauttaneiden kasvattajien nimet julkaistaan aina Jenkki-lehden vuoden ensimmäisessä numerossa. Kasvattajan ja pentueen vanhempien tiedot tulevat ainoastaan jalostustoimikunnan tietoon.

Lomake on täytettävä jokaisen pentueen osalta erikseen, yhdellä lomakkeella ei voi ilmoittaa useamman pentueen tietoja sekaisin.  Mikäli haluat vastata nimettömänä, voit laittaa viivan näihin kenttiin.

Mikäli lomakkeen täytöstä on jotain kysyttävää, tai haluat täydentää jotain aiemmin antamaasi vastausta, voit olla yhteydessä jalostustoimikuntaan sähköpostitse:  jalostussihteeri.ack@gmail.com

 

PENTUEKYSELY AMERIKANCOCKERSPANIELIN KASVATTAJILLE

Kysely on syytä palauttaa nimellä varustettuna, sillä vastanneiden nimet julkaistaan Jenkki – lehdessä aina vuoden alussa. Kasvattajan ja pentueen vanhempien tiedot tulevat ainoastaan jalostustoimikunnan tietoon. Tarkoituksena on kartoittaa rotumme tilannetta hedelmällisyyteen liittyvien seikkojen ja pennuissa ilmenevien syntymävikojen suhteen. 

Pentuekysely amerikancockerspanielin kasvattajille

Perustiedot kasvattajan ja pentueen osalta:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*1. Pentueen emän hedelmällisyys

*
*
*
*


2. Astutus


3. Tiineysaika


4. Synnytys

*
*


5. Vastasyntyneet

*
*
*
*
*


6. Kuolleena syntyneet pennut


7. Muuta (mainitse kyllä/ei ja lukumäärä)

*
*
*
*
*


8. Luovutusiässä / myöhemmin ilmeneviä (vastaa kyllä/ei ja lukumäärä)

*
*
*
*
*
*


9. Imettävä narttu

*
*
*


10. Muuta mainittavaa?


11. Millainen on käsityksesi amerikancockerspanielista yleensä synnyttäjänä ja pentujen hoitajana?

* 

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

viisi + kolme =