Terveyskysely omistajille

Jalostustoimikunta on laatinut terveyskyselyn, jonka tarkoituksena on kartoittaa rotumme terveystilannetta.
 

Jalostustoimikunta vetoaa jenkkien omistajiin, että jokainen kantaisi kortensa kekoon ja käyttäisi hetken lomakkeen täyttämiseen. Lomakkeen voi täyttää myös jo edesmenneistä koirista.


Kyselyyn saatuja vastauksia käytetään mm. tilastointiin ja apuna uuden jalostuksen toimintaohjeen suunnitelussa. Kyselyn tuloksista laaditaan vuosittain kooste, joka julkaistaan Jenkki-lehdessä sekä yhdistyksen internet-sivuilla.

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta myös nimellä varustetut vastaukset ovat luottamuksellisia eikä tietoa koirien tai omistajien nimistä jaeta jalostustoimikunnan ulkopuolelle, ellei omistaja erikseen anna siihen suostumustaan.

Lomake on täytettävä jokaisen koiran osalta erikseen, yhdellä lomakkeella ei voi ilmoittaa useamman koiran tietoja sekaisin. Mikäli haluat vastata nimettömänä, voit laittaa viivan näihin kenttiin.

Mikäli lomakkeen täytöstä on jotain kysyttävää, tai haluat täydentää jotain aiemmin antamaasi vastausta, voit olla yhteydessä jalostustoimikuntaan sähköpostitse:  jalostussihteeri.ack@gmail.com

 

TERVEYSKYSELY AMERIKANCOCKERSPANIELIN OMISTAJILLE

Kyselyn voi palauttaa joko koiran ja omistajan tiedoilla varustettuna tai nimettömänä. Avoimuus olisi toivottavaa, sillä tietoa jakamalla helpotamme parhaiten taistelua erilaisia vikoja ja sairauksia vastaan. Vastauksia käytetään rotumme terveystilanteen kartoitukseen ja tilastojen tekemiseen. Julkisiksi annettuja tietoja voidaan myös jakaa kysyjille. 

Terveyskysely amerikancockerspanieleiden omistajille

Perustiedot

*
*
*
*
*
*


1. Koiran perushoito

1.2 Turkinhoito

*
*
*

1.3 Korvien puhdistus, silmien hoito, kynsien leikkaus 

*
*
*
*
*
*
*
*


2. Syntymäviat - onko (tai onko ollut) koirallasi jokin seuraavista:

*
*
*


3. Luonne

*


4. Korvat

*


5. Silmät

*


6. Iho

*


7. Muut tulehdussairaudet

*
*

7.3 Lisääntymiselimet

Täytä kohdasta 7.3 vain oman koirasi sukupuolta koskevat kohdat.

Narttu:

Uros:

*


8. Muuta

*
*
*
*
*
*
*
*

 

Suostumus tietojen julkaisuun

Tässä kaavakkeessa antamani tiedot ovat julkisia ja hyväksyn, että jalostustoimikunta jakaa tässä kaavakkeessa annetuja tietoja rotumme hyväksi. 

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

viisi + kolme =