Kesäpäivät Kangasalla 19.-21.8.2011

Kesäpäiville Vallitun leirikeskukseen oli jenkkejä omistajineen saapunut paikalle paljon, pari pientä pentustakin joukossa. Eipä voi muuta kuin kehua: ruoka oli hyvää, ohjelma oli mielenkiintoinen ja sitä oli juuri sopivasti ja myös säänhaltijat olivat suosiollisia. Paikka oli ihanteellinen tähän tarkoitukseen: tilaa ylenmäärin koirien juosta vapaana, hieno iltanuotiolaavu ja hyvä sauna ja ranta.

Kesäpäivien teemana oli motivointi. Lauantaina saatiin heti aamusta perusteellinen perehdytys trimmauksen saloihin Tanjan ja Sannan johdolla. Iltapäivällä luennoi Juha Kares vetävään tyyliinsä ihmisten motivoinnista koiraharrastuksessa. Päivän lopuksi oli vielä trimmaus-, mejä- ja näyttelyharjoituksia. Sunnuntaina aamupalan jälkeen kuultiin Nyytin mielenkiintoinen ja monipuolinen esitys koiran motivoinnista. Jokunen jälki vielä käytiin mejä-harrastajien voimin ennen lähtöä.

Kiitos hienoista päivistä järjestäjille ja kaikille osallistujille! Hauskaa oli! Toivottavasti ensi vuonna tavataan taas samoissa merkeissä ja vieläkin suuremmalla joukolla.

-Mervi- 
-kuvat: Sanna ja Saana-