Club Show ilmoittautuminen

24.8.2019 Hartola (katso lisää tästä)

tuomarina Merja Ylhäinen

Ilmoittautumiset viimeistään 24.7.2019 mennessä!

Näyttelyn aikataulu julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla sekä Facebookissa viikkoa ennen näyttelyä.

Numerolaput saa näyttelypaikalla rokotustarkastuksen yhteydessä.

Huom. Alaikärajan tulee täyttyä viimeistään näyttelypäivänä!

KOIRAN TIEDOT:

Huom. Mikäli koira on ulkomaisessa rekisterissä, on ilmoittautumisen mukaan liitettävä kopio rekisteritodistuksesta.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

Kopio maksusta tulee liittää ilmoittautumisen mukaan.

Näyttelyilmoittautuminen tulee olla lähetetty ja ilmoittautuminen maksettu viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Tämä ilmoittautuminen on sitova.

Vakuutan, että koirani on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassaolevien määräysten mukaisesti. Sitoudun noudattamaan voimassaolevia Suomen Kennelliiton näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Suomen Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun. Suostun siihen, että tässä lomakkeessa antamani henkilötiedot saa julkaista ja antaa ulkopuolisille (Näyttelysäännöt kohta 1).

Kaikkiin Club Shown ilmoittautumisiin tulee automaattinen vastauskuittaus. Lisäksi jokaiselle ilmoittautujalle lähetetään vielä varmistus ilmoittautumisen vastaanottamisesta (lähettäjä Marjatta Koivisto). Mikäli et saa tätä viestiä, ota yhteyttä sähköpostilla marjatta.tanninen@gmail.com.